Серед продуктів, що найбільше привертають увагу – часникова горілка, чорний часник, часникові масла та майонез. Але це далеко не все, що, як виявляється, можна виготовити з часнику.
На фермі приваблюють туристів блюдами із часникових насіннєвих “дудок”, напоїв на основі часнику. А також пропонують копчений часник цілими цибулинами, пюре з чорного та звичайного часнику, безглютеновий часниковий хліб, маринований часник, дикі види часнику, соуси з нього тощо.
Також туристи знайомляться з «дизайном» технологій вирощування, післязбиральної доробки та переробки часнику, за бажання виконують технологічні операції на часниковому полі.
Таким чином, вважають власники ферми, овочівництво є не лише галуззю, що забезпечує продовольчу безпеку і формує експортний потенціал, а й драйвером розвитку зеленого туризму та сільських територій в цілому. І навіть драйвером мистецтва та літератури: донька господаря ферми Наташа, пише книги про часник та кулінарні рецепти із нього, а також веде кулінарний блог.