KUHN-KRAUSE ДИСКОВА БОРОНА 8210

Для первинного обробітоку ґрунту або фінішного обробку посівного ложа.

Багатоцільові тандемні борони KUHN Krause  8210 забезпечують універсальну роботу в різноманітних ґрунтових та пожнивних умовах. Важчі основні та допоміжні компоненти рами в поєднанні з поліпшеною конструкцією зварних швів підвищують міцність та надійність. Нові пружинні регульовані шкребкові вузли забезпечують агресивне та ефективне очищення в різних польових умовах.

Завдяки різноманітним дисковим лезам Residue Razor™ та діапазону відстаней між дисками аграрії можуть сконфігурувати тандемну дискову борону 8210 відповідно до своїх ґрунтових та пожнивних умов для оптимальної роботи. Обирайте систему вирівнювання 24/7® для надійної остаточної підготовки посівного ложа.

Конструкція батареї
З дисковими лезами Residue Razor™ діаметром 56 або 61 см, товщиною 6мм на відстані 20.3 см.  Дискову борону 8210 можна налаштувати для оптимальної продуктивності в різноманітні типах грунтів. Кут нахилу передньої батареї 20 градусів та задньої 19 градусів забезпечують послідовне різання та перемішування решток. 6-дюймові втулки з надміцного чавуну, дугові кронштейни Rock-Flex та посилені підшипники PEER® TILLXTREME™, що не потребують технічного обслуговування, забезпечують міцність і витривалість, які підносять 8210 над конкурентами.

Втулки
Посилені литі втулки KUHN Krause підвищують міцність дискових батарей. Втулки мають прецизійні отвори для точного прилягання до з’єднувальної тяги та встановлюються з особливою точністю для ідеальної відповідності розташуванню поверхні лез. Асиметрична конструкція кінців втулок забезпечує перекриття лез та їх краще тримання без створення лінії напруги.

 

Дугові кронштейни Rock-Flex
Кронштейни Rock-flex забезпечують захист на кам’янистих і твердих ґрунтах. Кронштейни Rock-flex оснащуються підшипниками PEER® TILLXTREME™, що не потребують технічного обслуговування. Шкребок має пристосування для очищення увігнутого боку кожного дискового леза, розташованого на кронштейні Rock-Flex, що обмежує накопичення рослинних решток і ґрунту в зоні підшипників.

 

Quad-Fold™ — найкраща транспортабельність
Конструкція KUHN Krause Quad-Fold™ має жорстку центральну секцію з відкидним внутрішнім і зовнішнім крилом. Зовнішнє крило гідравлічно фіксується з внутрішнім крилом у польових умовах для створення  рівномірного розподіла ваги.
Центральні балки для важких навантажень У стандартній комплектації для всіх дискових борін 8210, потужні центральні балки забезпечують стабільну робочу глибину на нерівному грунті та більш стабільне транспортування . 
Системи вирівнювання 24/7® Збільшують потенціал урожайності завдяки кращому стану посівного ложа та підвищте продуктивність завдяки безперервному вирощуванню. Дискові борони KUHN Krause можуть бути оснащені такими системами вирівнювання 24/7®:
3-рядна зубчаста борона 24/7®:
завдяки системі паралельного вирівнювання для чудового потоку залишків і рівномірного розподілу, борона з  зубцями забезпечує збільшення потенціалу врожайності та покращене управління залишками навіть в умовах високого залишку. Завдяки довгим зубцям 40 см борона 24/7 забезпечує більш плавний розподіл залишків і краще внесення хімічних речовин.
Колосова борона з 3 стрижнями: для відмінного розміру грудки в умовах з низьким або помірним рівнем залишків є ефективним способом створення рівного посівного ложа.
Міцні квадратні шипи р забезпечують довговічне вирівнювання.
Коток для  ґрунту 24/7®: , вирівнювання та ущільнення ґрунту  та провітрювання ґрунту

ОБЛАДНАННЯ

ЗМІ