[us_single_image image=”10721″ size=”tnail-1×1″ align=”center”]

Короткий опис


Plantonit B – рідке добриво для профілактики та дефіциту нестачі бору в рослинах. Насичене фітогормонами та амінокислотами. Призначене для позакореневого підживлення.

  • Тара: Каністра 10л.
  • Виробник: Plantonit
  • Наявність: На складі

Plantonit B – рідке добриво для профілактики та дефіциту нестачі бору в рослинах. Насичене фітогормонами та амінокислотами. Призначене для позакореневого підживлення. Тільки завдяки використанню Plantonit Бор можна отримати максимально якісний врожай.

Склад Мікродобрива Плантоніт Бор:

Дія та вплив добрива:

  • забезпечує стійкість до хвороб
  • збільшується к-ть квіток та покращується запилення
  • підвищує врожайність та якість культур
  • поліпшується процес цвітіння  покращує синтез і переміщення вуглеводів
  • знижується пустоколосся та череззерниця
  • сприяє процесу ділення клітин  та синтезу
  • посилює ріст пилкових трубочок та проростання пилку, збільшуючи кількість квіток і плодів  зростає стійкість до кореневих та плодових гнилей

Рекомендовані норми витрат добрива Plantonit В:

Соняшник:

  1. 2-3 пари листків (ВВСН 14-16) 0,5-1,05-6 пар листків (ВВСН 30-33) 1,0-1,5 – л/га

Кукурудза:

  1. 3-5 листків (ВВСН 13-15) 0,3-0,5 6-8 листків (ВВСН 16-18) 0,3-05 – л/га

Соя, горох:

  1. 3-5 трійчастих листків (ВВСН 14-16) 0,5-1,0 – л/га
  2. Бутонізація – початок цвітіння (ВВСН 51-61) 1,0-1,5 – л/га

Озимий і ярий ріпак, гірчиця:

  1. Весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) 1,2-2,0 – л/га
  2. Бутонізація (перед цвітінням) (ВВСН 50-61) 1,0-1,5 – л/га

Озима і яра пшениця, озимий і ярий ячмінь, озиме жито:

  1. Кущення (ВВСН 21-29) 0,3-0,5 Вихід в трубку – прапорцевий листок (ВВСН 30 49) 0,3-0,5 -л/га

Цукровий і кормовий буряк:

  1. 4-6 листків (ВВСН 14-16) 0,2-0,5 – л/га
  2. Змикання листків в рядках (ВВСН 19-34 0,5-1,0 – л/га
  3. Змикання листків в міжряддях (ВВСН 35-39) 1,2-2,0 – л/га
  4. Активний ріст коренеплодів (ВВСН 39-49) 1,2-2,0 – л/га

Картопля:

  1. Цвітіння (ВВСН 61-69) 1,0-1,5 – л/га
  2. Бульбоутворення (ВВСН 40-41) 1,0-1,5 – л/га

Огірки:

  1. Ріст і розвиток листків (ВВСН 12-29) (з інтервалом 7-10 днів) 1,0-1,2 – л/га

Томати, перець, баклажани:

  1. Початок цвітіння (ВВСН 61-63) 1,0-1,5 Повне (масове) цвітіння (ВВСН 63-69) 1,0-1,5 – л/га

Зерняткові (яблуня, груша, айва):

  1. Перед цвітінням (ВВСН 51-59) 1,0-1,2 – л/га
  2. Після цвітіння (ВВСН 71-72) 1,0-1,2 – л/га
  3. Після збору врожаю (ВВСН 89-97) 1,0-1,2 – л/га

Кісточкові (абрикос,персик, черешня, вишня, слива):

  1. Білий бутон (ВВСН 51-55) 1,0-1,2 – л/га
  2. Перед цвітінням (ВВСН 55-59) 1,0-1,2 – л/га
  3. Після збору врожаю (ВВСН 89-97) 0,5-0,7 – л/га

Горіх:

  1. Набухання бруньок (ВВСН 01-09) 1,0-1,2 – л/га
  2. Цвітіння (ВВСН 61-69) 1,0-1,2 – л/га
  3. Розвиток і дозрівання плоду (ВВСН 71-89) 1,0-1,2 – л/га

Виноград:

  1. Перед цвітінням (ВВСН 51-59) 1,0-1,2 – л/га
Меню