Об’єм бункера 1400–3200 л. Робоча ширина 12–36 м
Інноваційний привод для дисків та низько оборотних мішалок не потребує технічного обслуговування протягом тривалого часу експлуатації. Всі вали та кутові редуктори працюють в масляній ванні та захищені міцною рамною конструкцією від пилу добрив, бруду, вологи та механічних пошкоджень.
K — гідравлічне управління заслінками двома циліндрами односторонньої дії.
Q — електронна система дозування добрив в залежності від зміни швидкості. QUANTRON-A.
W — вагова система частотою 100 Hz проводить контроль норми внесення 100 раз в секунду.
CDA: Система, не має аналогів
Дві головні функції роблять систему CDA (коаксіальна регулювання розподілу) унікальною:
1. Зміна точки падіння добрив за рахунок поворотній підстави бункера дозволяє швидко адаптуватися до різних добрив і різної робочої ширині.
2. Спеціальна форма дозуючих заслінок, розташованих поруч з центром диска, дозволяє регулювати подачу добрив на лопатки і, отже, забезпечувати постійний потік добрив і рівномірне розкидання.

Майбутнє вже у справі
Термінали управління QUANTRON A і E2 мають функцію регулювання норм внесення з використанням карт внесення в форматах Shape або ISOXML. Також їх можна під’єднати до блоків управління GPS за допомогою кабелю RS 232.
John Deere, Trimble, Sat Plan, RDS, Raven, Agrocom, TopCon – всі ці системи сумісні з багатьма пристроями для автоматичної зміни норми внесення! Отже, карти внесення і функції машини можна переглядати окремо на двох екранах.